YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

News

 

 

» Köp biljetter nu på Ticnet.

 

»

Lag och sponsorer skicka information!

 

»

Glöm inte att man kan köpa Childhood armband på plats!

 

 

 

 

Dynamite Daisies

 

Daisies är ett väl etablerat miniorlag från BG Dynamites med ett gäng medaler i bakfickan inte att förglömma den sista guldmedaljen laget tog hem på DM i sthlm nu i februari. Laget består av 18 glada och helt unika tjejer. De tränar och har kul tre gånger i veckan och deras mål 2010-2011 är en välförtjänt placering på både DM och RM.

 

Daisies tränas av Rebecca Brolinger, Petra Hellqvist och Cecilia Barry.

 

Dynamite Destinys
 
Minior nybörjare, träningslag. Födda 1998-2000
 
Tränar 1 gång i veckan.
 
Destinys tränas av Josefin Stenvall, Anna Wendel och Josephine Srifa
 
Diamonds
 
Junior avancerad, tävlingslag. Födda 1995-1997.

Diamonds består av 23 tjejer i åldrarna 12-16 år som tillsammans tränar 3 gånger i veckan. 2010 tog vi DM-guld och SM-silver samt en fjärdeplats på Em!

I år jobbar vi för att avancera till ett ännu svårare program koreograferat av Top Gun All Stars och prestera vårt bästa!  
 
Diamonds tränas av Pernilla Micksäter, Olle Burman och Isabella Sundberg.
 
Dreams
 
Minior Nybörjare, tävlingslag. Födda 1998-2000 
 
Dreams är föreningens minior nybörjarlag. Vi är 15 tjejer födda 1998-2001 som tränar två gånger i veckan där vi lär oss grunderna i cheerleading. Dreams har funnits sedan 2007 och tävlade sina första tävlingar 2010 där vi kammade hem bronset på DM för Distriktsmästerskapen för Stockholm/mellan och silver i Riksmästerkapen. Årets lag har nya medlemmar och deras första tävling blir DM 2011! Vårat mål för säsong 2010-2011 är att ha roligt, utvecklas och utföra ett rent program på DM för en kvalificering till RM!
 
Dreams Tränas av Rosanna Sundberg, Elin Bolin, My Ekberg och Emelie Helling
 
Daggers
 
Junior Nybörjare, träningslag. Födda 1995-1997
 
Daggers är föreninges junior nybörjarlag på träningsnivå. De är 23 glada tjejer som tränar och har roligt en gång i veckan.
 
Daggers tränas av Jennifer Ribbe Armandt. Louise Bredvik och Josefin Lindmark.
 
Demons
 
är Dynamites junior nybörjare tävlingslag.
Vi är 20 tjejer födda mellan 95-97 som tränar 3 gånger i veckan.

Vårt mål är att ha kul på träningarna samt utvecklas inom cheerleading.

Demons tränas av Caroline Lindström och Emma Forsberg.
 
Devils
 
Junior Fortsättning, tävlingslag. Födda 1995-1997.
 
Tränar 3 gånger i veckan.
 
Devils tränas av Malin Berg Milla Parmstad, Nathalie Trumstedt
 
Dolls
 
Senior Nybörjare, tävlingslag. Födda 1994- 

Tränar 2 gånger i veckan.
 
Dolls tränas av Sandra Lantz och Therese Grip
 
D4
 
Senior avancerat består av 4 tjejer.
 
Dolphins
 
Senior Fortsättning, tävlingslag. Födda 1994-Dynamite Dolphins är föreningens senior fortsättningslag. Vi är 24 tjejer mellan 15-23 år som brinner för cheerleading! Vi tränar tre gånger i veckan och har som mål att i år höja svårigheten och utförandet på våra tävlingsprogram. Programmet lär vi oss på ett koregrafiläger under hösten. Dolphins har varit ett tävlingslag sedan säsongen 06/07 och har sedan dess kammat hem flera DM och RM-medaljer. Tävlingsåret 2010 resulterade med silverplats på Disktriktmästerskapen i Stockholm och med bronsplats på Riksmästerskapen. Tävlingsåret 2011 har precis börjat och inleddes med guld på distriktästerskapet i februari. Just nu tränar vi hårt inför vår Englandresa i maj, då vi ska tävla på BCA. Samtidigt håller vi hårt fokus på Riksmästerskapet som äger rum tre veckor efter BCA.
Med mottot "varje träning är en tävling" siktar vi i år på bättre prestationer och högre placeringar.
 
Dragons
 
Senior avancerad, tävlingslag. Födda 1994-
 

Dynamite Dragons (även kallat Dragons Paradise) är föreningens Senior Avancerad-lag och består av 23 tjejer i åldrarna 15-22 år. Vi tillhör Sveriges cheerleadingelit och har flera DM- och SM-medaljer i bagaget. Förutom att tävla i Sverige satsar vi varje år på att åka utomlands; vi har varit i USA tre gånger på fyra år och 2011 har vi sikte på USA igen. Senast besökte vi Cheerleading Worlds (Klubb-VM) i Orlando där vi placerade oss på en 6:e plats efter hård konkurrens och kom 5:a i landskampen – vilket var bästa nation i Europa! Resultatet säsong 2009-2010 resulterade i DM-silver, SM-silver och en 5:e plats på EM. Säsong 2010-2011 börjar med ett läger med koreografer från USAs främst cheerleadingförening, Top Gun All Stars. Målet i år är ta medalj på samtliga tävlingar vi deltar i. 

  
Tränar 3 gånger i veckan,
 
Dragns tränas av Mia Kwarnmark, Carolina Johansson, Lina Adelöw
 

 

Tack till Bromma Gymnasterna Dynamites