YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

News

 

» Köp biljetter nu på Ticnet.

 

»

Lag och sponsorer skicka information!

 

»

Glöm inte att man kan köpa Childhood armband på plats!

 

 

 

 

 

Senior A

 

består av 18 tjejer som tränar fyra gånger i veckan. Laget tävlade bl a i klubb-VM i USA under fjolåret. Efter att ha fått sin tävlingskoreografi från Tiy Fouintain, World Cup Shooting Stars koreograf startade laget sin tävlingssäsong redan i höstas i Tyskland och i årets DM kammade laget hem en bronsmedalj. I maj tävlar laget SM i Borås.

 

Tränare är Katarina Ericsson, Annelee Widlund, Elin Jansson och Emelie Malmström Fagerholm

 

Senior B

 

består av 20 tjejer som tränar två gånger i veckan. 2010 var framgångarna stora och laget skördade hem både DM-guld och RM-silver. I år blev det DM-silver. Lagets främsta mål är att ha riktigt roligt tillsammans men de tränar även hårt för att kunna prestera så bra som möjligt även under säsongens tävlingar.

 

Tränare är Katja Fagerström, Inez Rehn, Tania Kihlman och Celine Helgesson-Hallström

 

Junior A

 

består av 15 tjejer som tränar tre gånger i veckan. Detta är ett helt nytt lag med hög ambition och de vill ha maximal utveckling inom sporten. Även detta lag har fått sin tävlingskoreografi från Tiy Fouintain, World Cup Shooting Stars koreograf. Laget kammade hem silvermedalj i årets DM och kommer att tävla RM i Malmö i sommar.

 

Tränare är Katarina Ericsson, Cecilia Jennstig, Elin Jansson och Emelie Fagerholm

 

Junior B

 

består av 15 glada tjejer som tränar tre gånger i veckan. I år har tävlingsprogrammet gjorts av deras tränare, som även de är aktiva inom föreningen. Tjejerna tycker att det är viktigt att ha en bra stämning i laget så trots att de spenderar 7 timmar tillsammans varje vecka anordnar de ofta lagkvällar för att ses ännu lite till. Under våren gav deras vilja och håra jobb resultat då de knep DM-guldet i deras klass och de ser nu fram emot att tävla RM i Malmö i sommar.

 

Tränare är Katja Nordman, Lotta Rosendahl, Diana Antunes, Alexandra Andersson och Nicole von Olnhausen

 

Minior B

 

består av 13 glada och pigga tjejer som är mellan 9 – 11 år och som tränar två gånger i veckan. Laget har redan hunnit med att tävla DM och ser fram emot RM i Malmö i sommar. Målet är att lära sig ännu mer inom cheerleading och gymnastik och framför allt att ha kul.

 

Tränare är Roxanna DeFreitas, Felicia Åhlén, Martina Löfqvist och Anna Johansson

 

Twister Cheer Elite

 

 

Tack Twister Cheer Elite!